Alpeille vai Suomen Lappiin

Alpeille vai Suomen Lappiin

Jos suunnittelet omatoimimatkaa juuri haluamaasi kohteeseen valitse esim Voralbergin Lech. Tänne pääset mukavasti bussilla suoraan Zurichin lentokentältä. Tammikuussa ja helmikuun alussa esim Aparthotel Edelweiss maksaa vain alk 720€/2 hlöä/viikko. Myös St Antoniin on bussiyhteys Zurichin lentokentältä. Tai vuokraa auto Munchenin lentokentältä ja tutustu lähikohteisiin, vaikkapa Seefeldiin, jossa voit lasketella, hiihtää murtomaata ja nauttia hyvistä kylpyläpalveluista.

Lukuisat bussiyhtiöt tarjoavat käteviä liikkumismahdollisuuksia Alpeille esim Innsbruckista tai Münchenistä. Niinpä Val di Fiemmen tai Cortinan alue ovat helposti saavutettavissa. Myös yksittäiskuljetukset järjestyvät kätevästi eikä hintataso oli kovinkaan kallis.

Levi Suomen Lapissa, 14 km Kittilän lentokentältä tarjoaa monipuolista talviliikuntaa. Alppitalot on hyvä vaihtoehto lomallesi. Täältä voit valita 1-4 makuuhuoneen huoneiston. Vai onko valintasi korkeatasoinen K5-hotelli kotaravintoloineen ja Lapin herkkuineen. Minkä tahansa hiihtokohteen valitsetkin ota yhteys.

Ota yhteyttä: liisi.vasama@myholidays.fi tai puh. 0440 219 559.